Užkepta skumbrė su garstyčių ir majonezo padažu

AUTORIUS:
Renata
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 24)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 24)
Kepta skumbrė orkaitėje
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Prieš kelis metus šią idėją radau internete ir rezultatas mane maloniai nustebino! Visus ingredientus mėgstu, bet niekad nesitikėjau, kad jų derinys gali būti toks puikus! Prieš kelis metus šią idėją radau internete ir rezultatas mane maloniai nustebino! Visus ingredientus mėgstu, bet niekad nesitikėjau, kad jų derinys gali būti toks puikus! Paprastai valgome su keptomis bulvytėmis ar virtais ryžiais. (...daugiau) Renata
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
4 vienetai skumbrės (išdarinėtos, galima šaldytos)
4 šaukšteliai garstyčių
4 šaukšteliai majonezo
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
šiek tiek krapų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Skumbrę supjaustyti norimo dydžio gabalėliais, gerai nuplauti ir nusausinti servetėlėmis.
2.
Garstyčias išmaišyti su majonezu, druska ir pipirais. Šiuo padažu ištepti skumbrės gabalėlius ir palikti pasimarinuoti 10 - 15 minučių. Padažo nereikia labai daug, bet jei norite intensyvesnio skonio, galima padažo tepti daugiau.
3.
Žuvį išdėlioti skardoje, kepti iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20 - 30 minučių. Prieš patiekiant apibarstau smulkintais krapais.
AUTORIUS: Renata
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (7)
Auksė
2021-02-26 14:17
Paprastas, bet puikus receptas. Ačiū. Šeima įvertino puikiai, nors sužinoję, kad ruošiama skumbrė, buvo nusiteikę gana skeptiškai. ATSAKYTI
Arūnė
2019-01-16 08:16
Kvapas tikrai nemalonus ATSAKYTI
Blogas kvapas
2021-01-23 08:01
Smarve ne karve,nenudurs ATSAKYTI
Virgina
2018-07-02 10:55
Laba diena, kodel nei viena gaspadine nesnekat apie labai nemalonu keptos skumbres kvapa? Ji tikrai skani zuvis, bet ja iskepus, virtuve tenka vedinti ne viena diena!!! O gal tik man kepta skumbre palieka nekoki kvapa? ATSAKYTI
Virginija
2018-07-02 04:31
Aciu, pabandysiu ATSAKYTI
kike
2017-12-24 11:34
Į jokią rankovę nekišat? Kepat ant aliejaus? ATSAKYTI
Renata
2017-12-24 13:54
Taip, pagal šį receptuką kepama atvirai, dėl to skumbrė būna gražiai apskrudusi. O kepkite geriausiai skardoje, patiestoje kepimo popieriumi, tada niekas neprilips. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital