Apskrudinkite kiaulieną keptuvėje ar puode, sudėkite svogūnus bei česnakus ir kepkite kelias minutes. Įpilkite vandens, įberkite druskos ir virkite apie 2,5–3 valandas, kol mėsa suminkštės. Išimkite mėsą iš sultinio ir, šiek tiek palaukę, suplėšykite ją dviem šakutėmis. Aliejuje pakaitinkite pomidorų padažą ir supilkite sultinį. Pakaitinkite, kol užvirs, įdėkite padažui skirtus prieskonius ir kaitinkite apie 10 minučių. Užpilkite padažą ant mėsos, palengva išmaišykite ir palaukite kelias minutes. Paskrudinkite traškučius 5 minutes iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje. Paruoštą mėsos ir pomidorų padažą uždėkite ant paskrudintų traškučių ir patiekite su sūrio kremu ir daržovėmis.