Ukrainietiškas varškės pyragas

AUTORIUS:
5 produktai,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Ukrainietiškas varškės pyragas
Ukrainietiškas varškės pyragas
Ukrainietiškas varškės pyragas
Ukrainietiškas varškės pyragas
Ukrainietiškas varškės pyragas
Autorius apie receptą: Pyragas paprastas, sotus, o aktyvaus gaminimo laiko tik apie 10-15 minučių, tad puikiai tiks ir skubantiems, ar kai nesinori ilgai sukiotis virtuvėje. Slava Ukraini! Pyragas paprastas, sotus, o aktyvaus gaminimo laiko tik apie 10-15 minučių, tad puikiai tiks ir skubantiems, ar kai nesinori ilgai sukiotis virtuvėje. Slava Ukraini! 5 produktai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
Tešlai:
300 gramų miltų
110 gramų sviesto
1 žiupsnelis druskos
Įdarui:
400 gramų varškės 9%
3 vienetai kiaušinių
50 gramų cukraus (naudojau rudajį, bet tinka ir paprastas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Įdarui sumaišyti varškę, kiaušinius ir rudąjį cukrų. Nereikia maišyti iki vientisos masės - palikite ir stambesnių varškės gabaliukų.
2.
Kubeliais pjaustytą šaltą sviestą, miltus ir žiupsnelį druskos pirmiausia trinti tarp pirštų formuojant trupinius, o tada suminkyti. Tešla gausis labai trapi.
3.
Kepimo formą (naudojau 16cm skersmens nuimamais kraštais) padengti kepimo popieriumi arba ištepti sviestu. Jos dugną ir sieneles padengti sviestine tešla.
4.
Į tešlos krepšelį sudėti varškės masę.
5.
Kepti iki 200 laipsnių įkaitintos orkaitės viduryje apie 30 minučių - iki pyragas gražiai paruduos.
6.
Patiekiant galima pagardinti uogų padažu arba mėgiama uogiene.
Patarimai:
Ukrainiečiai dar mėgsta į varškės masę įmaišyti razinų arba vyšnių.
AUTORIUS: 5 produktai
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (3)
Justina
2022-03-08 18:11
Gaila, bet man nepavyko. Sekiau visus žingsnius, atrodė iškepęs, išėmus ir prapjovus išbėgo ir sukrito :( Galbūt reikėjo dar ilgiau kepti, nors jau buvo rudas iš viršaus ATSAKYTI
Kri
2022-03-08 18:31
Reikia palaukti kol pyragas visiškai atvės ir varškė sutvirtės. ATSAKYTI
Kepėja
2022-03-09 16:25
Matyt, čia pateiktas tradicinis receptas, tačiau jei bijote, kad varškė bus skysta, įdėkite porą šaukštų krakmolo ir šaukštą grietinės. Kita vertus, Kri teisi, visus varškinius kepinius reikia atvėsinti, nes kitaip net paprastas varškės apkepas bus pliurzė. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital