Ukrainietiška grybų sriuba

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Ukrainietiška grybų sriuba
Ukrainietiška grybų sriuba
Ukrainietiška grybų sriuba
Autorius apie receptą: Kreminė, soti, skani sriuba. Jei turite miško grybų - naudokite juos, nes bus dar skaniau. Kreminė, soti, skani sriuba. Jei turite miško grybų - naudokite juos, nes bus dar skaniau. Odeta, Samčio užrašai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
250 gramų pievagrybių (arba miško grybų)
3 vienetai bulvių
1 vienetas morkų
1 vienetas svogūnų
100 mililitrų grietinėlės, 35% riebumo
3 vienetai česnako
2 šaukštai aliejaus
0.5 šaukštelio čiobrelių
4 stiklinės sultinio
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal poreikį krapų (smulkintų)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Smulkiai supjaustome svogūną, česnaką. Morką sutarkuojame. Grybus supjaustome atskirai nedideliais gabalėliais. Bulves atskirai supjaustome mažais kubeliais.
2.
Keptuvėje su aliejumi pakepiname svogūnus, morką, česnakus. Kai daržovės suminkštės, išimti iš keptuvės ir atidėti.
3.
Į tą pačią keptuvę sudedame smulkintus grybus ir kepiname apie 5-7 min, vis pamaišant, kad gražiai apskrustų ir suminkštėtų.
4.
Į puodą pilame sultinį ir jį užverdame. Dedame pjaustytas bulves ir sumažinus kaitrą, verdame 10 min. Sudedame kepintas daržoves, grybus, beriame čiobrelius, druską ir pipirus. Verdame dar kelias minutes. Supilame grietinėlę ir pakaitinus kelias minutes, išjungiame viryklę. Sutriname.
5.
Tiekiant, užberiame smulkintų krapų.
Kviečiu prisidėti prie pagalbos Ukrainai. Tą galime padaryti aukodami organizacijai "Blue Yellow" ir registruodamiesi "Striprūs kartu",. priimti ar pavežti bėgančius nuo karo. Mūsų visų vienybė ir pagalba Ukrainai yra nenusakomai svarbi!
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (3)
Musė
2022-04-21 07:32
O kodėl sriuba ukrainietiška? ATSAKYTI
Skanaus Maisto Fanatikas 69
2022-04-20 17:45
Fantastiška Sriuba!

Kai pirma karta ja pasidariau, negalejau patiketi skoniu, mane jos aromatas nunese i visai kita pasauli, kur as pasijauciau kaip karalius ir grizes buvau prisemtas energijos.

Labai rekomenduoju isideti biski baravyku! ATSAKYTI
Diana
2022-03-21 14:51
Super skani! ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
grilio patiekalai
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
užkandžiai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital