Turkiški mieliniai riestainiai

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 12
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Turkiški mieliniai riestainiai
Turkiški mieliniai riestainiai
Turkiški mieliniai riestainiai
Turkiški mieliniai riestainiai
Autorius apie receptą: Kartais apninka tokia manija išbandyt ką nors naujo ir įdomaus, kad kelias dienas paskęstu ieškojime. Tokių ieškojimų vaisius yra šie riestainiai. Labai patiko, labai smagiai Kartais apninka tokia manija išbandyt ką nors naujo ir įdomaus, kad kelias dienas paskęstu ieškojime. Tokių ieškojimų vaisius yra šie riestainiai. Labai patiko, labai smagiai darosi ir labai man patinka dirbt su mieline tešla. Skanūs ir vieni, ypač šilti, taip pat labai tinka aptepti džemu, uogiene ar sviestuku. Perpjovus, pusryčiams turėsime nuostabų sumuštinį, tereiks tik sviestuko ir sūrio. (...daugiau) Ina, Taip norėjau...
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
500 gramų kvietinių miltų (apytikriai)
200 mililitrų pieno
2 vienetai kiaušinių
4 šaukštai aliejaus
70 gramų sviesto
11 gramų sausų mielių
3 šaukštai cukraus
1 šaukštelis druskos
Aptepimui:
1 šlakelis pieno
pagal poreikį cukraus
pagal poreikį maltos ciberžolės
Pabarstymui:
pagal poreikį sezamo sėklų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Į dubenį pilti pieną, berti cukrų, mieles, 2 šaukštus miltų ir išmaišyti. Padėti į šiltą vietą iki kol pakils. Kai pakils, pilti sviestą.
2.
Į dubenėlį įmušti kiaušinius, išplakti, supilti į dubenį su mielėmis, berti druską, aliejų ir likusius miltus. Minkyti tešlą, ji turi būti minkšta ir maloni. Paruoštą tešlą dėti į šiltą vietą maždaug valandai, kad pakiltų.
3.
Kai tešla pakils, padalinti į 16 lygių dalių. Kiekvieną dalį suformuoti į piršto storio volelius, susukti, tuomet sujungti galiukus, kad būtų apvalūs riestainiai.
4.
Kepimo formą ištiesti kepimo popieriumi, sudėti paruoštus riestainius ir dar palikti šiltoje vietoje, kad šiek tiek pakiltų.
5.
Aptepimui į dubenėlį įpilti pieną, berti cukrų, ciberžolę, išmaišyti ir aptepti riestainius. Pabarstyti sezamu.
6.
Kepti įkaitintoje iki 200 C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 20 - 25 minutes iki kol gražia paruduos.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital