Tunu įdarytų pomidorų užkandėlė (be majonezo)

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Tunu įdarytų pomidorų užkandėlė (be majonezo)
Tunu įdarytų pomidorų užkandėlė (be majonezo)
Tunu įdarytų pomidorų užkandėlė (be majonezo)
Autorius apie receptą: Dalinuosi super lengvu receptu, kuris manę sužavėjo nuo pirmo kąsnio, vos tik paragavau. Gal ir paprasti, bet tikrai neprasti užkandukai, kai norisi čia ir dabar. Dalinuosi super lengvu receptu, kuris manę sužavėjo nuo pirmo kąsnio, vos tik paragavau. Gal ir paprasti, bet tikrai neprasti užkandukai, kai norisi čia ir dabar. Odeta, Samčio užrašai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
6 vienetai pomidorų
160 gramų tuno aliejuje (1 skardinės)
1 vienetas agurkų
0.5 vieneto rausvųjų svogūnų
1 vienetas salierų stiebų
3 šaukštai graikiško jogurto
1 šaukštas citrinų sulčių
1 pundelis česnakų laiškų
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Svogūną, agurką, saliero stiebą supjaustyti mažais kubeliais. Česnako laiškus smulkiai sukapojame. Viską sudedame į dubenį.
2.
Pomidorų viršūnėles nupjauname ir išimame minkštimą.
3.
Tuną nuvarviname ir dedame į dubenį su smulkintomis daržovėmis. Dedame jogurtą, pilame citrinos sultis, pagardiname druska bei pipirais. Išmaišome viską.
4.
Šio įdaro pridedame į pomidorų vidų.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital