Autorius apie receptą:
Labai lengvai ir greitai paruošiamas tuno kepsnys, keptas ant grotelių. Svarbiausia taisyklė, norint nesugadinti – neperkepti!
Labai lengvai ir greitai paruošiamas tuno kepsnys, keptas ant grotelių. Svarbiausia taisyklė, norint nesugadinti – neperkepti!
Justyna
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
200 gramų
tuno
pagal poreikį
druskos
pagal poreikį
maltų juodųjų pipirų
pagal skonį
citrinų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
1.
Tuno filė apibarstome druska, pipirais, dedame kepti į įkaitintą kepsninę. Kepame trumpai, po porą minučių iš abiejų pusių (priklauso nuo kepsnio storio), kol gražiai apskrus.
2.
Patiekiame su citrinos griežinėliu (išspauskite sultis ir apšlakstykite tuną), salotomis, grilyje keptomis daržovėmis, apibarstome žalumynais. Skanaus