Tuno kepsnys

AUTORIUS:
Justyna
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 1
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Tuno kepsnys
Autorius apie receptą: Labai lengvai ir greitai paruošiamas tuno kepsnys, keptas ant grotelių. Svarbiausia taisyklė, norint nesugadinti – neperkepti! Labai lengvai ir greitai paruošiamas tuno kepsnys, keptas ant grotelių. Svarbiausia taisyklė, norint nesugadinti – neperkepti! Justyna
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
200 gramų tuno
pagal poreikį druskos
pagal poreikį maltų juodųjų pipirų
pagal skonį citrinų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
1.
Tuno filė apibarstome druska, pipirais, dedame kepti į įkaitintą kepsninę. Kepame trumpai, po porą minučių iš abiejų pusių (priklauso nuo kepsnio storio), kol gražiai apskrus.
2.
Patiekiame su citrinos griežinėliu (išspauskite sultis ir apšlakstykite tuną), salotomis, grilyje keptomis daržovėmis, apibarstome žalumynais. Skanaus
AUTORIUS: Justyna
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital