Trintų miško uogų keksas

AUTORIUS:
Valerija Alejeva
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Trintų miško uogų keksas
Autorius apie receptą: Puikus greitas skanėstas jaukiems rudens vakarams. Naudojau avietes, gervuoges ir spanguoles. Jus galite naudoti tas kurias mėgstate labiausiai, tiks net gi uogienė. Puikus greitas skanėstas jaukiems rudens vakarams. Naudojau avietes, gervuoges ir spanguoles. Jus galite naudoti tas kurias mėgstate labiausiai, tiks net gi uogienė. Valerija Alejeva
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
250 gramų uogų (trintų)
170 gramų kvietinių miltų
2 vienetai kiaušinių
70 gramų sviesto
70 gramų cukraus
1 šaukštas kakavos
1 žiupsnis sodos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Ištirpinti sviestą. Atvėsinti.
2.
Suplakti kiaušinius ir cukrų. Įplakti 200 g trintų uogų. Supilti sviestą. Suberti sodą, kakavą ir miltus. Išplakti.
3.
Sutepti formą sviestu (formos dydis 13x23 cm) supilti tešlą, mentele išlyginti ir ant viršaus uždėti šaukštu po truputį likusių trintų uogų.
4.
Kepti 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 35 min.
AUTORIUS: Valerija Alejeva
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital