Autorius apie receptą:
Puikus greitas skanėstas jaukiems rudens vakarams. Naudojau avietes, gervuoges ir spanguoles. Jus galite naudoti tas kurias mėgstate labiausiai, tiks net gi uogienė.
Puikus greitas skanėstas jaukiems rudens vakarams. Naudojau avietes, gervuoges ir spanguoles. Jus galite naudoti tas kurias mėgstate labiausiai, tiks net gi uogienė.
Valerija Alejeva
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
250 gramų
uogų
(trintų)
170 gramų
kvietinių miltų
2 vienetai
kiaušinių
70 gramų
sviesto
70 gramų
cukraus
1 šaukštas
kakavos
1 žiupsnis
sodos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Ištirpinti sviestą. Atvėsinti.
2.
Suplakti kiaušinius ir cukrų. Įplakti 200 g trintų uogų. Supilti sviestą. Suberti sodą, kakavą ir miltus. Išplakti.
3.
Sutepti formą sviestu (formos dydis 13x23 cm) supilti tešlą, mentele išlyginti ir ant viršaus uždėti šaukštu po truputį likusių trintų uogų.
4.
Kepti 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 35 min.