Trupiniuotis su rabarbarais, braškėmis ir obuoliais (be kiaušinių)

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Trupiniuotis su rabarbarais, braškėmis ir obuoliais (be kiaušinių)
Trupiniuotis su rabarbarais, braškėmis ir obuoliais (be kiaušinių)
Trupiniuotis su rabarbarais, braškėmis ir obuoliais (be kiaušinių)
Trupiniuotis su rabarbarais, braškėmis ir obuoliais (be kiaušinių)
Autorius apie receptą: Dabar, būtent dabar gaminame su rabarbarais, kol auginame patys ar galime nusipirkti turguje. Dabar pats jų derėjimas. Kviečiu išsikepti skanų ir lengvą trupiniuotį su Dabar, būtent dabar gaminame su rabarbarais, kol auginame patys ar galime nusipirkti turguje. Dabar pats jų derėjimas. Kviečiu išsikepti skanų ir lengvą trupiniuotį su rabarbarais, o jiems į draugiją dar pakviesime obuolių ir braškių. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
Trupiniams:
50 gramų sviesto (šalto, +formoms patepti)
2 šaukštai kvietinių miltų
1 šaukštelis cukraus
Įdarui:
4 vienetai rabarbarų
3 vienetai obuolių
200 gramų braškių
2 šaukštai cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Įdarui rabarbarus ir braškes nuplauname. Supjaustome nedideliais gabalėliais, sudedame į prikaistuvį, užberiame cukrumi ir kaitiname ant silpnos kaitros apie 5 – 7 min, kol rabarbarai pavirs į košelę. Atvėsiname.
2.
Obuolius nulupame, perpjauname pusiau, išimame sėklalizdžius ir supjaustome kubeliais. Obuolius sumaišome su rabarbarų ir barškių mase.
3.
Trupiniams dubenyje sumaišome miltus su cukrumi.
4.
Šaltą sviestą tarkuojame vis padažant į miltų mišinį. Patriname pirštais, kad miltų ir sviesto susidarytų trupiniai.
5.
Kepimo formeles patepame sviestu. Padaliname įdarą. Užberiame trupinius.
6.
Kepame iki 200 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 20 min. Skanu valgyti su ledais arba tiesiog vieną.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital