Trupininiai triufeliai su maskarpone

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 60
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Trupininiai triufeliai su maskarpone
Trupininiai triufeliai su maskarpone
Trupininiai triufeliai su maskarpone
Trupininiai triufeliai su maskarpone
Trupininiai triufeliai su maskarpone
Trupininiai triufeliai su maskarpone
Trupininiai triufeliai su maskarpone
Trupininiai triufeliai su maskarpone
Trupininiai triufeliai su maskarpone
Trupininiai triufeliai su maskarpone
Autorius apie receptą: Ingredientai labai paprasti, tiesa nepasigamina labai greitai, bet pastangos tikrai to vertos. Saldainiai patiko labai labai. Net negalėčiau išskirti kurio skonio man patiko Ingredientai labai paprasti, tiesa nepasigamina labai greitai, bet pastangos tikrai to vertos. Saldainiai patiko labai labai. Net negalėčiau išskirti kurio skonio man patiko labiausiai, nes kiekvieni savaip skanūs. Iš nurodyto kiekio gavosi apie 60 vnt. saldainių (kiekis priklauso nuo dydžio). Receptą pamačiau čia ir susigundžiau išbandyti. (...daugiau) Justyna, Baltoje lėkštėje
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 60
250 gramų maskarponės sūrio
100 gramų balto šokolado
100 gramų pieniško šokolado (su smulkintais lazdynų riešutais)
100 gramų juodojo šokolado
Trupiniams:
300 gramų kvietinių miltų
200 gramų sviesto
100 gramų cukraus
Apvoliojimui:
pagal poreikį cukraus pudros (žr. patarimus)
pagal poreikį graikinių riešutų (ar kitų mėgstamų, smulkintų)
pagal poreikį kakavos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Sviestą supjaustyti gabaliukais.
2.
Trupiniams į dubenį suberti miltus, cukrų, sudėti sviestą ir trinti tarp pirštų iki kol masė pavirs į trupinius.
3.
Keptuvę įkaitinti iki vidutinės kaitros, suberti pusę paruoštų trupinių ir kepti apie 10 - 15 minučių nuolat maišant. Tuomet atidėti atvėsti ir tokiu pat būdu iškepti likusius trupinius.
4.
Į skirtingus dubenėlius sudėti baltą šokoladą, pienišką šokoladą ir juodą šokoladą. Ištirpinti.
5.
Į tris skirtingus dubenius padalinti trupinius, maskarponės sūrį ir išmaišyti. Tuomet į vieną dubenį sudėti baltą šokoladą, į kitą - pienišką, o į trečią - juodą. Išmaišyti. Dėti į šaldytuvą, kad atšaltų.
6.
Iš paruoštos masės formuoti norimo dydžio saldainius.
7.
Baltojo šokolado saldainius apvolioti cukraus pudroje, pieniško šokolado - riešutuose, juodojo šokolado - kakavoje. Sudėti ant lėkštės ir dėti į šaldytuvą kelioms valandoms iki kol sutvirtės.
8.
Tiekti sudėjus į lėkštutę ar supakuoti į dėžutė ir teikti kaip dovaną.
Patarimai:
Cukraus pudrą galima keisti smulkintais vaniliniais vafliais arba kokoso drožlėmis.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital