Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
200-300 g kumpio
400 g cukinijų
300 g šparaginių pupelių
2 morkos
1 česnakas
1 svogūnas
bazilikas
mėsos prieskonių mišinys
pipirai (smulkinti)
raudonėlis
druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Porcija dviems žmonėms:
Į puodą įpilame 400 ml vandens. Susmulkintą česnaką ir svogūnus suberiame į verdantį vandenį. Verdame 1-2 min. Tada sudedame mėsą. Pabarstome pipirais, mėsos prieskonių mišiniu, baziliku, raudonėliu bei druska. Verdame 5 min. Po to dedamos morkos ir cukinijos supjaustytos gabaliukais bei virtos šparaginės pupelės. Viskas troškinama apie 20 min.
Troškinį galima patiekti su šviežiomis salotomis ir bulvėmis.
Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!