Troškinti kiaulienos šonkauliai pomidorų sultyse

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Troškinti kiaulienos šonkauliai pomidorų sultyse
Troškinti kiaulienos šonkauliai pomidorų sultyse
Troškinti kiaulienos šonkauliai pomidorų sultyse
Troškinti kiaulienos šonkauliai pomidorų sultyse
Troškinti kiaulienos šonkauliai pomidorų sultyse
Autorius apie receptą: Aplink mane sukiojasi daug skaniai gaminančių žmonių, iš kurių įkvėpimo semiuosi ir aš. Panašiai šonkauliukus kazane vasarą ruošė ir mus vaišino vienas bičiulis. Aplink mane sukiojasi daug skaniai gaminančių žmonių, iš kurių įkvėpimo semiuosi ir aš. Panašiai šonkauliukus kazane vasarą ruošė ir mus vaišino vienas bičiulis. Kažką panašaus atkartojau ir aš savo virtuvėje. Pavyko visai neblogai: skanus padažas ir nuo kaulų besinerianti mėsytė. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 kilogramas kiaulienos šonkaulių (mėsingų)
4 vienetai bulvių
1 litras pomidorų sulčių
2 vienetai morkų
2 vienetai svogūnų
3 skiltelės česnako
0.5 šaukštelio maltų lauro lapų
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
2 vienetai lauro lapų
pagal skonį druskos
pagal skonį aitriųjų pipirų
Kepimui:
1 šlakelis aliejaus
Patiekiant:
1 šaukštas žalumynų (smulkintų krapų, petražolių, svogūnų laiškų)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Kiaulienos šonkaulius supjaustome. Pabarstome druska, pipirais, lauro lapais ir 2 smulkintomis česnako skiltelėmis. Pamarinuojame bent kelias valandas.
2.
Morką supjaustome stambiais gabalėliais, svogūną pusžiedžiais, česnaką pasmulkiname, bulves padaliname į 4 dalis.
3.
Aš troškinį gaminau ketaus puode. Jeigu tokio neturite, rinkitės indą, kuris tinka kaitinti ir ant viryklės, ir kepti orkaitėje. Puode įkaitiname aliejų, sudedame ir apkepiname šonkauliukus, kol gražiai apskrus. Suberiame smulkintą svogūną, česnaką ir morką. Pakepiname keletą minučių. Sudedame bulves ir aitrų pipirą. Užpilame pomidorų sultimis, įdedame lauro lapus, pagardiname druska. Puodą troškintis komandiruojame į įkaitintą iki 170 C laipsnių orkaitę apie 1 val. 20 min.
4.
Troškinį pabarstome smulkintais žalumynais.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital