Troškinti ančių skrandukai garstyčių padaže su bulvių ir moliūgų koše

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Troškinti ančių skrandukai garstyčių padaže su bulvių ir moliūgų koše
Troškinti ančių skrandukai garstyčių padaže su bulvių ir moliūgų koše
Troškinti ančių skrandukai garstyčių padaže su bulvių ir moliūgų koše
Troškinti ančių skrandukai garstyčių padaže su bulvių ir moliūgų koše
Autorius apie receptą: Visiškai nesigėdindama galiu sakyti - mūsų šeima mielai valgo subproduktus. Kartais juos renkamės pietums ir pavalgome skaniai ir sočiai. Šiandien troškinau antienos Visiškai nesigėdindama galiu sakyti - mūsų šeima mielai valgo subproduktus. Kartais juos renkamės pietums ir pavalgome skaniai ir sočiai. Šiandien troškinau antienos skrandukus ir valgėme juos su daržovių piurė. Kai už lango niūru, tai bent košė į mūsų namus atnešė šiek tiek šviesos ir gražių spalvų. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
700 gramų ančių skrandukų
150 mililitrų grietinėlės
1 vienetas morkų
1 vienetas svogūnų
2 šaukšteliai grūdėtųjų garstyčių
1 šlakelis aliejaus
1 šaukštas sviesto
2 vienetai lauro lapų
2 vienetai kvapiųjų pipirų (grūdeliais)
pagal skonį druskos
Garnyrui:
4 vienetai bulvių
200 gramų moliūgų
100 mililitrų grietinėlės
50 gramų sviesto
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis ciberžolės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Skrandukus dedame į puodą ir užkaičiame virti su druska, pipirais, lauro lapeliais. Verdame apie 30 min. Skrandukus perpjauname per pusę.
2.
Keptuvėje įkaitiname aliejų, jame pakepiname smulkintą svogūną, pjaustytą griežinėliais morką. Daržovėms suminkštėjus, sudedame skrandukus. Beriame garstyčias, dedame sviestą ir pilame grietinėlę. Patroškiname viską apie 10 – 15 min.
3.
Bulves nuskutame ir perpjauname per pusę. Sudedame kubeliais pjaustytą moliūgą. Užpilame vandeniu, beriame druskos ir verdame apie 20 min, kol bulvės išvirs. Sugrūdame. Košę gardiname ciberžole, sviestu ir truputį pašildyta grietinėle. Masę gerai išmaišome.
4.
Į lėkštę dedame daržovių košės ir skrandukų troškinio.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital