Troškinta mėsytė su razinomis

AUTORIUS:
Raminta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 20)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 20)
Troškinta mėsytė su razinomis
Troškinta mėsytė su razinomis
Troškinta mėsytė su razinomis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
400 g kiaulienos
Mėsos prieskoniai
Prancūziškos žolelės
1 svogūnas
100 ml pomidorų padažo
200 ml grietinės
100 g razinų
Smulkintos petražolės
Aliejus kepimui
PARUOŠIMO BŪDAS:
Mėsa supjaustoma šiaudeliais ir pabarstoma prieskoniais. Mėsą kepame keptuvėje sušlakeliu aliejaus. Puode pakepiname smulkintus svogūnus, dedame ten apkeptą mėsą ir pilame pomidorų padažą bei grietinėlą. Patroškiname apie 15 minučių, tuomet beriame razinas ir smulkintas petražoles. Troškiname dar keletą minčių. Skanaus :)
AUTORIUS: Raminta
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital