Triušis grietinėlės ir vyno padaže

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Triušis grietinėlės ir vyno padaže
Triušis grietinėlės ir vyno padaže
Triušis grietinėlės ir vyno padaže
Triušis grietinėlės ir vyno padaže
Autorius apie receptą: Triušis nėra pats dažniausias mūsų pietų pasirinkimas. Kaip tik gal sakyčiau vienas iš rečiausių. Bet jeigu jau ruošiu tai vis pamėginu, ką nors naujo ar kažkiek kitaip. Triušis nėra pats dažniausias mūsų pietų pasirinkimas. Kaip tik gal sakyčiau vienas iš rečiausių. Bet jeigu jau ruošiu tai vis pamėginu, ką nors naujo ar kažkiek kitaip. Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 vienetas triušienos
3 vienetai šalotinių svogūnų
2 vienetai morkų
300 mililitrų daržovių sultinio
200 mililitrų grietinėlės
200 mililitrų balto sauso vyno
3 šaukštai kukurūzų miltų
1 šaukštas grūdėtųjų garstyčių
2 skiltelės česnako
4 vienetai šalavijo
2 vienetai lauro lapų
2 vienetai čiobrelių šakelių
pagal skonį druskos
1 šaukštelis maltų juodųjų pipirų
Kepimui:
1 šlakelis aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Triušį supjaustome norimais gabalėliais. Į dubenį beriame druską, pipirus, dedame garstyčias, smulkintą česnaką. Šiuo mišiniu gerai įtriname triušio gabalėlius ir paliekame marinuotis bent kelioms valandoms.
2.
Svogūną supjaustome žiedais, morkas sutarkuojame.
3.
Triušį apvoliojame miltuose ir apkepame keptuvėje su trupučiu aliejaus, kol mėsa šiek tiek apskrus.
4.
Apkeptus gabalėlius dedame į kepimo indą (aš kepiau ketaus puode). Beriame smulkintas daržoves, čiobrelį, šalaviją ir lauro lapus. Užpilame vynu ir sultiniu.
5.
Troškiname įkaitintoje iki 150 C laipsnių orkaitėje 1,5 val. Supilame grietinėlę ir troškiname dar 10 – 15 min, atidengus puodą.
6.
Valgėme triušį su keptomis orkaitėje bulvėmis, paraugtais agurkėliais ir pomidorais.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital