Autorius apie receptą:
Tinka prie mėsos patiekalų ar gardinti sumuštinius.
Tinka prie mėsos patiekalų ar gardinti sumuštinius.
Jolanta, Zuikio receptai
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 stiklinė
acto
1 stiklinė
vandens
2 skiltelės
česnako
(nebūtina)
2 šaukštai
cukraus
pagal skonį
druskos
pagal poreikį
rausvųjų svogūnų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Į puodą pilti vandenį, actą, berti cukrų, druską ir išmaišyti, kol cukrus ir druska ištirps, palikti atvėsti.
2.
Svogūnus ir česnakus supjaustyti, užpilti atvėsusiu marinatu.