Tris valandas marinuoti svogūnai

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Tris valandas marinuoti svogūnai
Autorius apie receptą: Tinka prie mėsos patiekalų ar gardinti sumuštinius. Tinka prie mėsos patiekalų ar gardinti sumuštinius. Jolanta, Zuikio receptai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 stiklinė acto
1 stiklinė vandens
2 skiltelės česnako (nebūtina)
2 šaukštai cukraus
pagal skonį druskos
pagal poreikį rausvųjų svogūnų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Į puodą pilti vandenį, actą, berti cukrų, druską ir išmaišyti, kol cukrus ir druska ištirps, palikti atvėsti.
2.
Svogūnus ir česnakus supjaustyti, užpilti atvėsusiu marinatu.
3.
Palikti marinuotis 3-4 valandoms šaldytuve.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital