Trinta pomidorų sriuba - kreminė ir labai skani

AUTORIUS:
Virtuve_N ,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Trinta pomidorų sriuba - kreminė ir labai skani
Autorius apie receptą: Atskubu su nerealiai skanios bei tobulai kremiškos pomidorų sriubos receptu. Jai pomidorų prireikia nemažai, o pasigaminę šią sriubą vieną kartą, pažadu, kartosit dar ir Atskubu su nerealiai skanios bei tobulai kremiškos pomidorų sriubos receptu. Jai pomidorų prireikia nemažai, o pasigaminę šią sriubą vieną kartą, pažadu, kartosit dar ir dar. Būtinai išbandykit! (...daugiau) Virtuve_N
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 ir 1/5 kilogramo pomidorų (prinokusių, nerūgščių)
150 mililitrų grietinėlės
100 mililitrų daržovių sultinio
80 gramų kietojo sūrio (tarkuoto)
1 vienetas salierų stiebų
1 vienetas svogūnų (saldžiojo arba didesnio įprasto)
4 skiltelės česnako
3 šaukštai pomidorų pastos
1 sauja baziliko
1 šaukštas aliejaus
1 šaukštas rudojo cukraus
0.5 šaukšto paprikos miltelių
1/4 šaukštelio malto cinamono
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Pomidorus nuplykiti verdančiu vandeniu, atvėsinti, nulupti odeles.
2.
Į keptuvę pilti šaukštą aliejaus, įkaitinti, suberti smulkintą svogūną, pakepti, kol gabalėliai taps permatomi, tuomet įmaišyti trintą česnaką ir smulkintą salierą, kepti, kol daržovės šiek tiek suminkštės.
3.
Į keptuvę dėti pomidorų pastą, pakaitinti 1 minutę, tuomet sudėti pasmulkintus pomidorus, berti druską, pipirus, cukrų ir, sumažinus kaitrą iki silpnesnės, kartkartėm pamaišant patroškinti 30 minučių.
4.
Į keptuvę berti paprikos miltelius, cinamoną, pilti grietinėlę, sultinį, pakaitinti 2 minutes, kad susijungtų skoniai.
5.
Paruoštą masę sutrinti elektriniu trintuvu arba maisto smulkintuvu iki vientisos masės.
6.
Supilti sriubą į puodą, berti tarkuotą sūrį ir ant vidutinės kaitros kaitinti, pamaišyti, kol išsilydys.
7.
Sriubą patiekti su mėgstama duonele bei šviežiu baziliku.
AUTORIUS: Virtuve_N
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital