Džiovintus baravykus užpyliau verdančiu vandeniu ir pamirkiau pusvalandį.
Keptuvėje įkaitinau sviestą, subėriau smulkintus česnakus ir svogūną. Šiems pakepus, subėriau griežinėliais supjaustytus pievagrybius (saują grybų atidėjau į šalį), kepiau kol grybai paleido savo sultis.
Sudėjau išmirkytus grybus. Dar pakepiau 5 minutes.
Į puodą supyliau sultinį, vandenį, kuriame mirko baravykai ir sukrėčiau visą keptuvės turinį. Palikau virti ant silpnos ugnies 20 minučių.
Įšvirusią sriubą smulkiai sutryniau maisto trintuvu.
Įmaišiau maskarponės sūrį, pipirus, čiobrelių lapus (kotelių nedėkite) bei druską pagal skonį.
Keptuvėje pakaitinau aliejų, pakepiau likusius pievagrybius ir juostelėmis smulkintą šoninę.
Sriubą supyliau į dubenėlius kartu su pievagrybiais ir kepta šonine.
SKANAUS!