Trinta bulvių ir žirnių sriuba su vištiena

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 12)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 12)
Trinta bulvių ir žirnių sriuba su vištiena
Autorius apie receptą: Kai pasiilgsti spalvų ir vis dar norisi šiltos sriubos. Skanu. Kai pasiilgsti spalvų ir vis dar norisi šiltos sriubos. Skanu. Odeta, Samčio užrašai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
2 litrai vištienos sultinio
200 gramų džiovintų žirnių
200 gramų vištienos krūtinėlės (maltos)
3 vienetai bulvių
2 vienetai svogūnų
1 vienetas morkų
1 žiupsnelis maltų kvapiųjų pipirų
1 žiupsnelis druskos
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Iš vištienos išvirkite kukulius, nepagailėkite prieskoninių žolelių, lauro lapų, nes šį sultinį naudosim sriubai.
2.
Žirnius užmerkite šaltame vandenyje ir pamirkykite kelias valandas. Perplaukite, berkite į verdantį sultinį ir virkite, kol taps minkšti. Suberkite kubeliais virtas bulves ir virkite dar 10 minučių.
3.
Svogūnus ir morką nulupkite, susmulkinkite. Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir apkepinkite svogūnus su morkomis. Suberkite daržoves į sultinį ir dar virkite 10 minučių. Sutrinkite sriubą iki vientisos masės. Sudėkite kukuliukus, jeigu trūksta įberkite prieskonių ir uždengę puodą palaikykite 5 - 10 minučių.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
užkandžiai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital