Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
700 mililitrų | daržovių sultinio | |
2 skardinės | konservuotų pupelių (naudojau perpus mažas baltas ir sviestines dideles pupeles) | |
400 gramų | konservuotų smulkintų pomidorų savo sultyse (1 skardinės) | |
100 mililitrų | grietinėlės, 35% riebumo (arba 2 šaukštų grietinės) | |
2 vienetai | morkų (apie 200 gramų) | |
1 vienetas | svogūnų (didesnio) | |
60 gramų | špinatų | |
2 stiebai | salierių | |
2 šaukštai | pomidorų pastos (nebūtina) | |
4 skiltelės | česnako | |
1 šaukštelis | džiovintų bazilikų | |
0.5 šaukštelio | aitriųjų paprikų dribsnių (arba pagal skonį, nebūtina) | |
1/4 šaukštelio | druskos | |
1 žiupsnelis | maltų juodųjų pipirų | |
2 šaukštai | alyvuogių aliejaus | |
Patiekiant: | ||
šiek tiek | baziliko | |
šiek tiek | kietojo sūrio (smulkiai tarkuoto) |