Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
500 g kalafijorų
100 g manų kruopų
1 l vandens
1 šaukštas aliejaus
druskos pagal skonį
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kopūstą smulkiai supjaustyti, išvirti vandenyje, pertrinti per sietelį.
Į perkoštą vandenį, kuriame vire kopūstas suberti manų kruopas, virti 10 min., po to sudėti pertrintus kopūstus.
Paruošą sriubą pasūdyti, įmaišyti aliejų ir palikti pastovėti 15 minučių.
Nesuprantu aš to "pertrinkit per sietelį" fenomeno, 90 proc. receptų vis dar sieteliai ir tinkleliai kaip gūdžiu sovietmečiu... argi tiek daug žmonių šiais laikais (kai blenderį už 30 Lt gali nusipirkt) dar terliojasi su sieteliais? :/
ATSAKYTI
Virėja
2009-09-12 13:59
Dabar šią sriubytę verdu, manau gausis puikiai :wink:
ATSAKYTI