Autorius apie receptą:
Spontaniškai "sukurpiau" desertuką savaitgaliui. Bet koks gardus gavosi, o kaip lengvai ir greitai pagaminamas, o jeigu paminėti tai, kad šiam skanėstui prireiks vos 3
Spontaniškai "sukurpiau" desertuką savaitgaliui. Bet koks gardus gavosi, o kaip lengvai ir greitai pagaminamas, o jeigu paminėti tai, kad šiam skanėstui prireiks vos 3 ingredientų? Taigi, receptas jums, mano ištikimi sekėjai. Gaminkite ir mėgaukitės į sveikatėlę
(...daugiau)(...mažiau)Audronė
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
5 vienetai
vaflių lakštų
200 gramų
riešutų kremo
(apytikriai)
100 gramų
juodojo šokolado
(apytikriai)
1 saujelė
riešutų
(nebūtina)
1 šaukštelis
sviesto
(nebūtina)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Vaflių lakštą sutepti riešutų kremu ir supjaustyti vienodo juostelėmis.
2.
Ant vienos juostelės dėti antrą, tuomet trečią, taip padarant 3 sluoksnius. Taip paruošti 4 vaflius.
3.
Kitą lakštą supjaustyti juostelėmis, jo tepti nereikia. Jis bus naudojamas tik viršutiniam sluoksniui, tad uždėti vieną juostelę ant paruošto deserto.
4.
Į dubenį dėti šokoladą, sviestą ir ištirpinti garų vonelėje. Aptepti desertus.
5.
Riešutus susmulkinti, apibarstyti paruoštus desertus ir dėti į šaldytuvą bent porai valandų, kad sustingtų.