Traškūs virtų bulvių kroketai

AUTORIUS:
Ką valgysim?,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Traškūs virtų bulvių kroketai
Traškūs virtų bulvių kroketai
Traškūs virtų bulvių kroketai
Traškūs virtų bulvių kroketai
Traškūs virtų bulvių kroketai
Autorius apie receptą: Kas gali būti geriau už traškius išorėje ir minkštus viduje kroketus? Be abejo, kroketai su priedais! Paruošiau kelis variantus, kurie puikiai papildys jūsų tiek kasdienį, Kas gali būti geriau už traškius išorėje ir minkštus viduje kroketus? Be abejo, kroketai su priedais! Paruošiau kelis variantus, kurie puikiai papildys jūsų tiek kasdienį, tiek šventinį stalą. (...daugiau) Ką valgysim?
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
Pirmas variantas:
200 gramų bulvių košės (arba trintų bulvių)
2 vienetai kiaušinių (vienas masei, kitas apvoliojimui)
1 vienetas šalotinių svogūnų
15 gramų džiovintų baravykų
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
Antras variantas:
200 gramų bulvių košės
100 gramų sūrio (tarkuoto)
2 vienetai kiaušinių (vienas masei, kitas apvoliojimui)
70 gramų kumpio (tarkuoto arba smulkiai pjaustyto, ar daktariškos dešros)
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
Apvoliojimui:
pagal poreikį džiūvėsėlių
pagal poreikį kvietinių miltų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Kroketams su džiovintais grybais paruošti, grybus užmirkyti karštame vandenyje ir palikti 30 minučių.
2.
Išmirkytus grybus ir šalotinį svogūną smulkiai supjaustyti.
3.
Į keptuvę pilti aliejų, įkaitinti, suberti grybus ir svogūnus, berti druską, pipirus, kepti, kol suminkštės.
4.
Į dubenį su bulvių koše įmušti kiaušinį, išmaišyti, dėti grybų ir svogūno masę, įberti druskos, pipirų ir išmaišyti.
5.
Apvoliojimui į dubenėlį berti miltus, į kitą dubenėlį įmušti kiaušinį ir išplakti.
6.
Imti gabalėlį bulvių masės ir rankomis formuoti rutuliukus, tuomet išvolioti miltuose, po to kiaušinių plakinyje ir galiausiai džiūvėsėliuose.
7.
Gruzdinimui, į puodą ar gilesnę keptuvę pilti aliejų ir įkaitinti. Paruoštus kroketus gruzdinti įkaitintame aliejuje iki auksinės spalvos.
8.
Kroketams su sūriu ir kumpiu paruošti, į dubenį dėti bulvių košę, įmušti kiaušinį, berti sūrį, kumpį, druskos, pipirų ir gerai išmaišyti.
9.
Į dubenėlį berti miltus, į kitą dubenėlį įmušti kiaušinį ir išplakti, į trečią dubenėlį berti džiūvėsėlius.
10.
Iš bulvių košės rankomis formuoti rutuliukus, tuomet kiek suploti, dėti paruoštą įdarą, uždengti ir gražiai suformuoti rutuliuką, tuomet išvolioti miltuose, po to kiaušinių plakinyje ir galiausiai į džiūvėsėlius.
11.
Gruzdinimui, į puodą ar gilesnę keptuvę pilti aliejų ir įkaitinti. Paruoštus kroketus gruzdinti įkaitintame aliejuje iki auksinės spalvos.
AUTORIUS: Ką valgysim?
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital