Traškūs tortilijų pyragėliai su mėsos įdaru

AUTORIUS:
Santa Maria,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Traškūs tortilijų pyragėliai su mėsos įdaru
Autorius apie receptą: Tai TIK TOK crunch wrap hitas, įkvėptas garsiųjų Taco Bell's Crunchwrap Supreme pyragėlių. Šie pyragėliai puikiai tinka neštis į darbą pietums arba keliaujant. Viduje – Tai TIK TOK crunch wrap hitas, įkvėptas garsiųjų Taco Bell's Crunchwrap Supreme pyragėlių. Šie pyragėliai puikiai tinka neštis į darbą pietums arba keliaujant. Viduje – malta vištiena (arba galite kesiti kita mėgiama mėsa), daržovės bei slaptas ingredientas, suteikiantis smagaus traškumo – kukurūzų traškučiai. Svarbiausia ruošiant pyragėlius tortilijos per daug nepripildyti įdaru, nes tuomet bus sunku ją sulankstyti. (...daugiau) Santa Maria
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
6 vienetai   tortilijų  (didelių, naudojome Santa Maria)
500 gramų   maltos vištienos  (arba kitoks maltos mėsos)
2 vienetai   pomidorų
1   iceberg salotų
pagal skonį   aitriųjų paprikų majonezas  (naudojome Santa Maria)
150 gramų   sūrio  (tarkuoto)
100 mililitrų   vandens
90 gramų   kukurūzų traškučių  (naudojome Santa Maria)
4 šaukštai   aliejaus
1 pakelis   tako prieskonių mišinio  (arba pagal skonį, naudojome Santa Maria)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir apkepkite vištienos faršą. Kai faršas apskrus, supilkite tako prieskonių mišinį ir vandenį, išmaišykite ir leiskite skysčiui užvirti. Padėkite į šalį.
2.
Nuplaukite ir stambiai supjaustykite salotas. Nuplaukite ir kubeliais supjaustykite pomidorus.
3.
Kad būtų lengviau lankstyti tortilijas, jas pašildykite. Tai galite padaryti mikrobangų krosnelėje arba sausoje keptuvėje.
4.
Kiekvienos tortilijos vidurį dosniai ištepkite aitriųjų paprikų majonezu, palikdami maždaug 4 cm laisvą kraštą.
5.
Kiekvienos tortilijos viduryje paskleiskite keptą vištienos faršą ir uždėkite po 3-4 kukurūzų traškučius ant maltos mėsos, ploną salotų sluoksnį bei kubeliais pjaustytą pomidorą. Tada apibarstykite tarkuotu sūriu.
6.
Neužpildytus tortilijos kraštus šešiais žingsniais sulenkite iki vidurio į nedidelį apvalų pyragėlį. Kraštai turi pilnai uždengti įdarą. Sulenkta puse žemyn padėkite ant pjaustymo lentos.
7.
Įkaitinkite keptuvę su 2 šaukštais aliejaus ir apkepkite kiekvieną tortiliją iš abiejų pusių iki kol apskrus. Pradėkite kepti užlenkta puse žemyn, taip sutvirtindami pyragėlio formą.
8.
Patiekite karštus arba suvyniokite į sumuštinių popierių ir suvalgykite vėliau.
Patarimai:
Jei liko nesuvalgytų tortilijų, pakuotę sandariai uždarykite ir laikykite šaldytuve – tortilijos išliks šviežios dar kelias dienas. Galėsite bet kada pasigaminti kesadilijų arba kitą mėgstamą patiekalą iš tortilijų.
Daugiau „Santa Maria“ receptų rasite čia.
AUTORIUS: Santa Maria
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
sriubos
karšti patiekalai
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital