Autorius apie receptą:
Vakar pradėta, o šiandien baigta. Šalto marinavimo čili agurkėliai, kuriuos labiausiai mėgsta vyrai, tačiau neatsisako ir moterys, o geriausia tai, kad marinato nereikia
Vakar pradėta, o šiandien baigta. Šalto marinavimo čili agurkėliai, kuriuos labiausiai mėgsta vyrai, tačiau neatsisako ir moterys, o geriausia tai, kad marinato nereikia kaitinti.
(...daugiau)(...mažiau)Donata, Spalvotas daržas
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
4 kilogramai
agurkų
1 kilogramas
cukraus
720 mililitrų
acto 9%
16 šaukštų
aliejaus
2 galvos
česnako
8 šaukštai
druskos
2 šaukštai
aitriosios paprikos miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Agurkus supjaustyti norimo dydžio gabaliukais - galima pjaustyti juostelėmis, riekelėmis. Tuomet dėti į dubenį, užberti druska, gerai išmaišyti ir leisti pastovėti 6 valandas. Kai pastovės, susidariusį skystį išpilti.
2.
Ant agurkų berti aitriųjų paprikų miltelių, dėti traiškytas česnakų skilteles, pilti actą, aliejų, berti cukrų ir viską gerai išmaišyti.
3.
Palikti pastovėti 12 valandų, tuomet agurkus sudėti į švarius stiklainius, užpilti marinatu ir užsukti steriliais dangteliais.