Traškūs marinuoti čili agurkai be kaitinimo

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Traškūs marinuoti čili agurkai be kaitinimo
Autorius apie receptą: Vakar pradėta, o šiandien baigta. Šalto marinavimo čili agurkėliai, kuriuos labiausiai mėgsta vyrai, tačiau neatsisako ir moterys, o geriausia tai, kad marinato nereikia Vakar pradėta, o šiandien baigta. Šalto marinavimo čili agurkėliai, kuriuos labiausiai mėgsta vyrai, tačiau neatsisako ir moterys, o geriausia tai, kad marinato nereikia kaitinti. (...daugiau) Donata, Spalvotas daržas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
4 kilogramai agurkų
1 kilogramas cukraus
720 mililitrų acto 9%
16 šaukštų aliejaus
2 galvos česnako
8 šaukštai druskos
2 šaukštai aitriosios paprikos miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Agurkus supjaustyti norimo dydžio gabaliukais - galima pjaustyti juostelėmis, riekelėmis. Tuomet dėti į dubenį, užberti druska, gerai išmaišyti ir leisti pastovėti 6 valandas. Kai pastovės, susidariusį skystį išpilti.
2.
Ant agurkų berti aitriųjų paprikų miltelių, dėti traiškytas česnakų skilteles, pilti actą, aliejų, berti cukrų ir viską gerai išmaišyti.
3.
Palikti pastovėti 12 valandų, tuomet agurkus sudėti į švarius stiklainius, užpilti marinatu ir užsukti steriliais dangteliais.
4.
Laikyti galima ir šaldytuve, ir rūsyje.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital