Traškūs ir aštrūs paprikos skonio migdolai

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Traškūs ir aštrūs paprikos skonio migdolai
Traškūs ir aštrūs paprikos skonio migdolai
Traškūs ir aštrūs paprikos skonio migdolai
Traškūs ir aštrūs paprikos skonio migdolai
Traškūs ir aštrūs paprikos skonio migdolai
Traškūs ir aštrūs paprikos skonio migdolai
Autorius apie receptą: Puikiai tinka vaišinti, dovanoti ar skanauti, kai norisi kažko skanaus ir naminio, skanesnių nesu valgiusi. Šių riešutų receptą turiu iš Beatos knygos "Metai Beatos Puikiai tinka vaišinti, dovanoti ar skanauti, kai norisi kažko skanaus ir naminio, skanesnių nesu valgiusi. Šių riešutų receptą turiu iš Beatos knygos "Metai Beatos virtuvėje". (...daugiau) Justyna, Baltoje lėkštėje
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
400 gramų migdolų
1 vienetas kiaušinių baltymų
1 šaukštas jūros druskos (nubraukto)
1 šaukštas cukraus
2 šaukšteliai rūkytos paprikos miltelių (aitriosios)
2 šaukšteliai saldžiosios paprikos miltelių
0.5 šaukštelio malto cinamono
0.5 šaukštelio paprikos miltelių (uoginės)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Įjungti orkaitę kaisti iki 170° C (kaitinimo režimas - viršus+apačia, be vėjelio).
2.
Į dubenį berti rūkytos, saldžiosios paprikų miltelius, cinamoną, uoginę papriką, druską, cukrų, išmaišyti.
3.
Atskirame dubenėlyje šakute lengvai paplakti kiaušinio baltymą, kad pasidarytų putos.
4.
Migdolus suberti į didesnį dubenį, ant jų pilti išplaktą kiaušinio baltymą ir gerai pamaišyti, kad visi riešutai sušlaptų ir pasidengtų baltymu.
5.
Tuomet suberti prieskonių mišinį ir greitai vos keliais judesiais pamaišyti, kad jais apliptų. Suberti migdolus į kepimo popieriumi išklotą kepimo formą.
6.
Kepti iki 170⁰ C įkaitintoje orkaitėje apie 15 min. vis pamaišant nuo kraštų į vidų ir atvirkščiai. Iškeptus atvėsinti ir sudėti į sandariai uždaromą indą.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital