Traškios žuvies tako su mangų gvakamole

AUTORIUS:
Santa Maria,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Traškios žuvies tako su mangų gvakamole
Autorius apie receptą: Žuvies tako yra nepaprastai gardūs. Pagal šį receptą tortilijos užpildomos traškiais žuvies gabaliukais, saulėgrąžų daigais ir tiršta avokadų bei mangų gvakamole. Žuvies tako yra nepaprastai gardūs. Pagal šį receptą tortilijos užpildomos traškiais žuvies gabaliukais, saulėgrąžų daigais ir tiršta avokadų bei mangų gvakamole. Santa Maria
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų menkių filė
15 gramų prieskonių mišinio (naudojome "Santa Maria" mišinį traškiai vištienai)
2 šaukštai aliejaus
Padažui:
2 vienetai avokadų
0.5 vieneto mango vaisiaus
15 gramų prieskonių mišinio (naudojome "Santa Maria" mišinį gvakamolei)
Patiekiant:
200 gramų tortilijų (naudojome "Santa Maria" mažas)
pagal poreikį saulėgrąžų daigai
pagal poreikį žaliųjų citrinų sulčių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Įkaitinkite orkaitę iki 225 °C.
2.
Žuvį supjaustykite 3 cm kubeliais ir sudėkite į dubenį. Įpilkite aliejaus ir prieskonių mišinio. Gerai išmaišykite.
3.
Paskleiskite žuvies gabaliukus ant kepimo skardos arba kepimo inde ir kepkite maždaug 7 minutes. Žuvies gabaliukai yra iškepę, kai gražiai paruduoja ir tampa traškūs.
4.
Avokadą sutrinkite ir sumaišykite su prieskonių mišiniu. Įmaišykite kubeliais pjaustytą mangą.
5.
Pašildykite tortilijas pagal nurodymus ant pakuotės.
6.
Ant tortilijų dėkite žuvį, saulėgrąžų daigus, užpilkite gvakamolės padažą ir užspauskite žaliųjų citrinų sulčių.
7.
Jei pakuotėje liko nepanaudotų tortilijų, pakuotę sandariai uždarykite ir laikykite šaldytuve – tortilijos dar kelias dienas išliks šviežios. Iš jų pasigaminkite kesadilijų!
Daugiau „Santa Maria“ receptų rasite čia.
AUTORIUS: Santa Maria
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital