Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
Pagrindui: | ||
300 gramų | krevečių be kevalo (didžiųjų, šaldytų, nevirtų) | |
100 gramų | „City Taste“ panko stiliaus džiūvėsėliai (apytikriai, naudojome JAPANESE PANKO MIX ) | |
80 gramų | vandens | |
3 šaukštai | kvietinių miltų | |
3 centimetrai | imbiero | |
1 šaukštas | krakmolo | |
1/3 šaukštelio | persilado prieskonių | |
1 žiupsnelis | druskos | |
1 žiupsnelis | juodųjų pipirų | |
1 žiupsnelis | aitriosios paprikos miltelių (jei mėgstate aštriau) | |
pagal poreikį | aliejaus | |
Patiekiant: | ||
pagal skonį | saldaus aitriųjų paprikų padažo | |
pagal skonį | citrinų (skiltelių) |