Traškios krevetės su švelnia imbierine plutele

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Traškios krevetės su švelnia imbierine plutele
Traškios krevetės su švelnia imbierine plutele
Traškios krevetės su švelnia imbierine plutele
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
Pagrindui:
300 gramų krevečių be kevalo (didžiųjų, šaldytų, nevirtų)
100 gramų „City Taste“ panko stiliaus džiūvėsėliai (apytikriai, naudojome JAPANESE PANKO MIX )
80 gramų vandens
3 šaukštai kvietinių miltų
3 centimetrai imbiero
1 šaukštas krakmolo
1/3 šaukštelio persilado prieskonių
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis juodųjų pipirų
1 žiupsnelis aitriosios paprikos miltelių (jei mėgstate aštriau)
pagal poreikį aliejaus
Patiekiant:
pagal skonį saldaus aitriųjų paprikų padažo
pagal skonį citrinų (skiltelių)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Krevetes atitirpinkite, pabarstykite druska ir pipirais.
2.
Dubenyje sumaišykite kvietinius miltus, krakmolą, tarkuotą imbiero šaknį, persiladą. Įberkite žiupsnį druskos, juodųjų pipirų ir, jei norite, žiupsnį aitriosios paprikos miltelių. Supilkite vandenį ir gerai išmaišykite iki vientisos tešlos.
3.
Krevetes merkite į tešlą. Nuvarvinkite tešlos perteklių ir tolygiai apvoliokite JAPANESE PANKO MIX džiūvėsėliuose. Kepkite iki 180 °C temperatūros įkaitintame aliejuje, kol gražiai apskrus (apie 2–3 min.).
4.
Sudėkite ant popieriniu rankšluosčiu ištiestos lėkštės, kad sugertų riebalų perteklių.
5.
Patiekite su saldžiu aitriųjų paprikų padažu ir citrinos skiltelėmis.
RECEPTO DRAUGAS:
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital