Traški vištiena karšto oro gruzdintuvėje

AUTORIUS:
Odeta Morozienė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Traški vištiena karšto oro gruzdintuvėje
Traški vištiena karšto oro gruzdintuvėje
Traški vištiena karšto oro gruzdintuvėje
Traški vištiena karšto oro gruzdintuvėje
Traški vištiena karšto oro gruzdintuvėje
Autorius apie receptą: Labai skanu ir lengva paruošti. Tokią vištieną galima kepti ir orkaitėje. Labai skanu ir lengva paruošti. Tokią vištieną galima kepti ir orkaitėje. Odeta Morozienė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų vištienos blauzdelių (apytikriai)
3 vienetai kiaušinių (nedidelių)
1 šaukštas majonezo
1 sauja kvietinių miltų
pagal skonį prieskonių (mėgstamų)
pagal poreikį tortilijų traškučių
pagal poreikį kvietinių miltų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Vištieną dėti į dubenį, berti mėgstamus prieskonius, dėti majonezą, įmušti 1 kiaušinį, gerai išmaišyti ir marinuoti bent 30 minučių, galima ir per naktį.
2.
Į dubenėlį įmušti likusius du kiaušinius ir išplakti. Į kitą dubenį suberti trupintus tortilijų traškučius - patogu sudėti į šaldymui skirtą maišelį ir sutrupinti kočėlu.
3.
Pasimarinavusią vištieną išvolioti miltuose, plaktuose kiaušiniuose ir tuomet apvolioti sutrupintuose tortilijų traškučiuose.
4.
Paruoštą vištieną sudėti į karšto oro gruzdintuvės indą ir kepti 160 laipsnių temperatūroje 13 minučių, tuomet apversti ir pakepti dar 13 minučių. Jei gabaliukai storesni, kepti 10 minučių daugiau arba iki kol iškeps.
AUTORIUS: Odeta Morozienė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital