Naminė duona su špinatais ir alyvuogėmis

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Naminė duona su špinatais ir alyvuogėmis
Autorius apie receptą: Kas gali labiau nudžiuginti nei šviežiai kepta naminė duona. Rekomenduoju išbandyti. Skanu valgyti tiesiog be nieko, o galima padaryti sumuštinį ar suvožtinį. Kas gali labiau nudžiuginti nei šviežiai kepta naminė duona. Rekomenduoju išbandyti. Skanu valgyti tiesiog be nieko, o galima padaryti sumuštinį ar suvožtinį. Oksana, Gyvensenos akademija
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
400 gramų kvietinių miltų
380 mililitrų vandens
100 gramų viso grūdo kvietinių miltų
15 gramų alyvuogių aliejaus
5 gramai sausų mielių
1 šaukštelis cukraus
0.5 šaukštelio druskos
Įdarui:
250 gramų žaliųjų alyvuogių (be kauliukų)
100 gramų špinatų
15 gramų alyvuogių aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Miltus persijojame.
2.
Pašildome vandenį iki šiltumo - užlašinus ant piršto turi jaustis šilumą, bet neturi deginti.
3.
Dubenyje sumaišome miltus, mieles, druską ir cukrų. Pilame vandenį ir aliejų. Išminkome tešlą (bus šiek tiek lipni). Dubenį uždengiame plėvele ir pastatome šiltai.
4.
Maisto smulkintuvu sutriname špinatus ir alyvuoges su aliejumi.
5.
Pakilusią tešlą padaliname į 2 dalis. Rankomis iš kiekvienos suformuojame nedidelį stačiakampį. Tolygiai paskirstome įdarą ir suvyniojame.
6.
Kepaliukus dedame ant kepimo popieriumi išklotos skardos.
7.
Kepame iki 230 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 10-15 minučių.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital