Trapios tešlos krepšeliai su rikotos sūrio kremu

AUTORIUS:
Almina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 32)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 32)
Trapios tešlos krepšeliai su rikotos sūrio kremu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Tešlai:
300 g miltų
4 kiaušinių tryniai
100 g margarino VILNIUS kepiniams
60 g cukraus
Kremui:
250 g Rikotos sūrio
100 ml plakamosios grietinėlės
3 valg. šaukštai cukraus pudros
Vanilininės esencijos pagal skonį
Braškių kiek negaila
PARUOŠIMO BŪDAS:
Iš tešlai skirtų produktų užminkome tešlą (margariną sutarkuoti arba išlydyti), aplipdome ja formeles ir kepame orkaitėje, kol gražiai pagels. Atvėsiname ir išimame iš formelių. Rikotos sūrį išplakame su grietinėle ir cukraus pudra, įdedame vanilino esencijos keletą lašelių ir gautu kremu (konditerinio švirkšto pagalba) užpildome krepšelius. Pabaigoje uždedame braškes, puošiame mėtų lapeliais.
AUTORIUS: Almina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
salotos, mišrainės
užkandžiai
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital