Traiškytas mėsainis su medaus ir sojų padažu

AUTORIUS:
Santa Maria,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Traiškytas mėsainis su medaus ir sojų padažu
Autorius apie receptą: Traiškytas mėsainis namuose – misija įmanoma. Tai populiarus ir lengvas būdas namuose išsikepti mėsainius, kurie turės visų mėgstamą traškią plutelę. Pagardinkite Traiškytas mėsainis namuose – misija įmanoma. Tai populiarus ir lengvas būdas namuose išsikepti mėsainius, kurie turės visų mėgstamą traškią plutelę. Pagardinkite mėsainį BBQ padažu su medumi ir soja ir patiekite su keptomis bulvytėmis. (...daugiau) Santa Maria
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų maltos jautienos
4 vienetai mėsainių bandelių
350 gramų barbekiu padažo (naudojome Santa Maria BBQ padažą su medumi ir soja)
200 gramų šitaki grybų
4 lapai romaninių salotų
4 griežinėliai čederio sūrio
1 vienetas svogūnų (smulkiai pjaustytų)
2 šaukštai sviesto (+ 1 vieno šaukšto kepimui)
2 šaukštai sojos padažo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Iš maltos jautienos suformuokite 4 vienodo dydžio kukulius.
2.
Gerai įkaitintoje keptuvėje svieste apkepkite grybus. Grybams iškepus, supilkite sojų padažą ir maišykite, kol grybai jo prisigers, tada padėkite į šalį, kol iškeps mėsainiai.
3.
Gerai įkaitinkite keptuvę. Į ją dėkite pusę sviesto ir du maltos mėsos kukulius. Pabarstykite druska ir pipirais. Ant mėsos uždėkite kepimo popieriaus lakštą ir puodo dugnu arba specialiu mėsainių spaustuvu stipriai spustelėkite, suplodami mėsos kukulį į paplotėlį. Kepkite 1–2 minutes, apverskite, ant iškepusios pusės uždėkite sūrio ir kepkite dar 1-2 minutes. Taip pat iškepkite kitus du paplotėlius.
4.
Sausoje keptuvėje pašildykite bandeles ir suformuokite mėsainius.
Patarimai:
Kepdami ant grotelių, maltos mėsos paplotėlius suformuokite iš anksto arba ant grotelių naudokite ketaus keptuvę.
Daugiau „Santa Maria“ receptų rasite čia.
AUTORIUS: Santa Maria
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital