Tradicinis itališkas Velykų pyragas

AUTORIUS:
Gian Luca Demarco
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Tradicinis itališkas Velykų pyragas
Autorius apie receptą: Puikios išvaizdos, šventinis ir labai skanus pyragas, kuriam bus sunku atsispirti. Puikios išvaizdos, šventinis ir labai skanus pyragas, kuriam bus sunku atsispirti. Gian Luca Demarco
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
7 vienetai kiaušinių
500 gramų kvietinių miltų
220 gramų cukraus
100 gramų sviesto
30 mililitrų pieno
1 šaukštelis kepimo miltelių
pagal skonį vanilinio cukraus
pagal poreikį pabarstukų (spalvotų)
pagal skonį citrinų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į maišytuvą mušame kiaušinius, beriame cukrų ir viską gerai išmaišome.
2.
Dedame kambario temperatūros sviestą, leidžiame masei susijungti.
3.
Sumaišome miltus su kepimo milteliais, įtarkuojame citrinos žievelės.
4.
Į tešlą pilame pieno, vanilinio cukraus ir beriame miltus. Tešlą suformuojame ir leidžiame 20 min. pailsėti šaldytuve.
5.
Tešlą padalijame į 4 dalis ir formuojame dešreles. Iš jų susukame pynutes ir dedame aplink kepimo žiedą.
6.
Ant viršaus dedame 4 kiaušinius ir juos papuošiame tešla. Viską aptepame kiaušinio plakiniu ir papuošiame spalvotais pabarstukais.
7.
Kepame 180 laipsnių orkaitėje 40 minučių. Iškepus pagardiname cukraus pudra. Skanaus.
AUTORIUS: Gian Luca Demarco
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital