Totortiškas padažas su marinuotais agurkėliais

AUTORIUS:
Irena
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Tartar padažas
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Pikantiškas, super greitai paruošiamas, labai skanus padažas, kurį ypač mėgstame prie žuvies ar vištienos kepsnelių, bulvyčių, juo sutepame net sumuštinius. Pikantiškas, super greitai paruošiamas, labai skanus padažas, kurį ypač mėgstame prie žuvies ar vištienos kepsnelių, bulvyčių, juo sutepame net sumuštinius. Irena
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
100 gramų majonezo
1 vienetas marinuotų agurkų (vidutinio dydžio)
2 šaukšteliai kaparėlių (nebūtina)
0.5 vieneto citrinų
1 saujelė krapų
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Marinuotus agurkėlius supjaustyti smulkiais kubeliais, kaparėlius - į kelias dalis. Su visu skysčiu sudėti į majonezą.
2.
Įspausti citrinos sultis, sudėti kapotus krapus ir pagardinti pipirais. Išmaišyti.
AUTORIUS: Irena
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital