Tortilijų suktinukai su vištiena ir barbekiu padažu

AUTORIUS:
Laurinta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Porcijų skaičius: 24
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Tortilijų suktinukai su vištiena ir barbekiu padažu
Nuotraukos Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai
Tortilijų suktinukai su vištiena ir barbekiu padažu
Tortilijų suktinukai su vištiena ir barbekiu padažu
Tortilijų suktinukai su vištiena ir barbekiu padažu
Autorius apie receptą: Suktinukai - tiesiog tobula klasika tiek ant kasdienio stalo, tiek ant šventinio. Jie nuostabūs ne tik greitu paruošimu, bet ir puikiais skoniais. BBQ padažo ir vištienos derinys yra Suktinukai - tiesiog tobula klasika tiek ant kasdienio stalo, tiek ant šventinio. Jie nuostabūs ne tik greitu paruošimu, bet ir puikiais skoniais. BBQ padažo ir vištienos derinys yra labai gardus, bet žinoma, vietoje bbq tinka ir tiesiog mėgiamas pomidorų padažas. (...daugiau) Laurinta
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 24
4 vienetai tortilijų (vidutinio dydžio arba 3 didelių)
300 gramų vištienos krūtinėlės (naudojau virtą, bet tinka ir kepta ar rūkyta, žr. patarimus)
200 gramų šaltai rūkytos šoninės
140 gramų lydyto sūrelio (naudojau VILVI Memel Blue pelėsinio skonio)
100 gramų sūrio (mėgiamo, naudojau VILVI Memel Prussia)
100 gramų barbekiu padažo (arba mėgiamo pomidorų padažo)
1 vienetas rausvųjų svogūnų
1 pundelis petražolių (arba kalendrų, svogūno laiškų, kitų žalumynų)
2 šaukštai majonezo (arba grietinės ar graikiško jogurto)
1 šaukštelis česnako miltelių
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Šoninę smulkiai supjaustyti, sudėti į įkaitintą keptuvę ir maišant kepti iki kol paskrus ir taps traški. Perdėti ant popierinio rankšluosčio, kad nuvarvėtų riebalų perteklius.
2.
Svogūną smulkiai supjaustyti, sūrį sutarkuoti, petražoles smulkiai sukapoti.
3.
Į didelį dubenį dėti lydytą sūrelį, majonezą, barbekiu padažą, berti česnako miltelius, druską, pipirus, sūrį, dėti šoninę ir vištieną, petražoles, gerai išmaišyti.
4.
Ant tortilijų padalinti paruoštą masę ir paskirstyti per visą plotį. Tvirtai susukti ir įvynioti į maistinę plėvelę, dėti į šaldytuvą bent valandai, o geriausia visai nakčiai, kad sutvirtėtų.
5.
Prieš tiekiant supjaustyti griežinėliais.
RECEPTO DRAUGAS:
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Gertrūda
2024-03-14 08:41
Visai nieko,bet dar kartą nedaryčiau ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital