Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
4 vienetai | tortilijų (vidutinio dydžio arba 3 didelių) |
300 gramų | vištienos krūtinėlės (naudojau virtą, bet tinka ir kepta ar rūkyta, žr. patarimus) |
200 gramų | šaltai rūkytos šoninės |
140 gramų | lydyto sūrelio (naudojau VILVI Memel Blue pelėsinio skonio) |
100 gramų | sūrio (mėgiamo, naudojau VILVI Memel Prussia) |
100 gramų | barbekiu padažo (arba mėgiamo pomidorų padažo) |
1 vienetas | rausvųjų svogūnų |
1 pundelis | petražolių (arba kalendrų, svogūno laiškų, kitų žalumynų) |
2 šaukštai | majonezo (arba grietinės ar graikiško jogurto) |
1 šaukštelis | česnako miltelių |
pagal skonį | druskos |
pagal skonį | maltų juodųjų pipirų |