Biskvitinis tortas su obuoliais ir kreminiu sūriu

AUTORIUS:
Zhanna Stancaitiene
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 56)
Porcijų skaičius: 12
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 56)
Biskvitinis tortas su obuoliais ir kreminiu sūriu
Autorius apie receptą: Lengvas ir skanus tortas. Išbandykite! Tiesą sakant, šis pyragas pasiseks visiems, net jei neturite patirties. Sunku jį sugadinti. Lengvas ir skanus tortas. Išbandykite! Tiesą sakant, šis pyragas pasiseks visiems, net jei neturite patirties. Sunku jį sugadinti. Zhanna Stancaitiene
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
Biskvitui:
5 vienetai kiaušinių (kambario temperatūros)
300 gramų sviesto (kambario temperatūros)
300 gramų kvietinių miltų
270 gramų cukraus
11 gramų kepimo miltelių
Įdarui:
2 vienetai obuolių
100 gramų cukraus pudros
80 gramų migdolų drožlių
Kremui:
500 gramų kreminio sūrio (varškės)
500 gramų grietinėlės, 35% riebumo
140 gramų cukraus pudros
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Iš anksto paruoškite kepimo indą (18-20 cm), dugną uždenkite kepimo popieriumi. Iš anksto įkaitinkite orkaitę iki 180 C laipsnių.
2.
Biskvitui persijoti miltus su kepimo milteliais.
3.
Kambario temperatūros sviestą išplakti su cukrumi elektriniu plakikliu iki baltumo, įmuškite po vieną kambario temperatūros kiaušinį, kiekvieną kartą gerai išplakti. Įmaišykite dalimis miltus su kepimo milteliais. Supilkite tešlą į formą ir kepkite 45-50 minučių, patikrinkite dantų krapštuku arba mediniu iešmeliu, ar iškepė. Jei biskvitas jau iškepęs, iešmelis liks švarus.
4.
Palikite atvėsti ant grotelių. Tada suvyniokite į maistinę plėvelę ir atšaldykite.
5.
Įdarui migdolus suberkite į skardą, kepkite orkaitėje 15 minučių 170 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Tada supjaustykite mažais gabalėliais.
6.
Obuolius nulupti ir supjaustyti mažais kubeliais.
7.
Puode sumaišykite obuolius su cukrumi, kaitinkite ant silpnos ugnies, kol cukrus ištirps. Suberkite cinamoną ir migdolus, išmaišykite. Palikite atvėsti.
8.
Kremui grietinėlę, kreminį sūrį ir cukraus pudrą išmaišykite ir plakite elektriniu plakikliu iki vientisos masės.
9.
Biskvitą perpjaukite į 3 dalis. Ant pirmo lakšto dėkite įdaro, aptepkite kremu. Dėkite antrą biskvitą, tada vėl įdarą ir kremą. Uždėkite trečią biskvitą. Visą tortą aptepkite kremu. Apvyniokite acetato plėvele, o jei neturite - lipnia plėvele.
10.
Palikite šaldytuve per naktį arba bent 4 val.
AUTORIUS: Zhanna Stancaitiene
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital