Autorius apie receptą:
Šis tingynio receptas lengvai pagaminamas europietiškas desertas, puikus skanėstas visai šeimai.
Šis tingynio receptas lengvai pagaminamas europietiškas desertas, puikus skanėstas visai šeimai.
Edita Guščienė
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
495 gramai
sausainių
(klasikinių)
400 gramų
kondensuoto pieno, saldinto
200 gramų
sviesto
100 gramų
zefyrų
(mažų)
3 šaukštai
kakavos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Sausainius sulaužykite mažais gabaliukais ir suberkite į didelį dubenį. Beriame į sausainius zefyrus.
2.
Sviestą ištirpinkite karšto vandens vonelėje, įmaišykite kakavą ir kondensuotą pieną.Viską išmaišykite iki vientisos masės. Užpilkite ant sausainių ir zefyrų mases bei gerai viską išmaišykite. Tik kakavos masė turi būti drungna, kitaip išsilydis zefyrai.
3.
Sukrėkite tinginio masę į kepimo popieriumi išklotą skardą, suspauskite ją šaukštu.