Tinginys su zefyrais

AUTORIUS:
Edita Guščienė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 12
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Tinginys su zefyrais
Tinginys su zefyrais
Tinginys su zefyrais
Tinginys su zefyrais
Tinginys su zefyrais
Tinginys su zefyrais
Tinginys su zefyrais
Tinginys su zefyrais
Autorius apie receptą: Šis tingynio receptas lengvai pagaminamas europietiškas desertas, puikus skanėstas visai šeimai. Šis tingynio receptas lengvai pagaminamas europietiškas desertas, puikus skanėstas visai šeimai. Edita Guščienė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
495 gramai sausainių (klasikinių)
400 gramų kondensuoto pieno, saldinto
200 gramų sviesto
100 gramų zefyrų (mažų)
3 šaukštai kakavos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Sausainius sulaužykite mažais gabaliukais ir suberkite į didelį dubenį. Beriame į sausainius zefyrus.
2.
Sviestą ištirpinkite karšto vandens vonelėje, įmaišykite kakavą ir kondensuotą pieną.Viską išmaišykite iki vientisos masės. Užpilkite ant sausainių ir zefyrų mases bei gerai viską išmaišykite. Tik kakavos masė turi būti drungna, kitaip išsilydis zefyrai.
3.
Sukrėkite tinginio masę į kepimo popieriumi išklotą skardą, suspauskite ją šaukštu.
4.
Padėkite sustingti į šaldytuvą.
AUTORIUS: Edita Guščienė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital