Tinginių balandėliai orkaitėje

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Tinginių balandėliai orkaitėje
Tinginių balandėliai orkaitėje
Tinginių balandėliai orkaitėje
Autorius apie receptą: Kokie gardūs pas mus šiandien buvo pietūs... Žodžiu, gaminau tinginių balandėlius, kuriems naudojau maltą vištieną ir prieskonius, be kurių savo patiekalų jau Kokie gardūs pas mus šiandien buvo pietūs... Žodžiu, gaminau tinginių balandėlius, kuriems naudojau maltą vištieną ir prieskonius, be kurių savo patiekalų jau neįsivaizduoju. Balandėlius pagaminti išties labai paprasta ir lengva, o skonis primena tradicinius, mums gerai žinomus ir daugelio mėgiamus balandėlius.
Didžiausias tinginių balandėlių privalumas tame, kad gaminant nereikės kopūsto lapų nuėmimo, apvirimo ir t.t. O kaip greitai ir gardžiai paruošti tinginių balandėlius, su gardžiu pomidorų ir grietinės padažu, skaitykite recepte.
(...daugiau) Audronė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
0.5 kilogramo maltos vištienos
1/4 vieneto kopūstų
1 vienetas kiaušinių
1 vienetas morkų
50 gramų ryžių (apytikriai, virtų)
1 vienetas svogūnų
pagal skonį prieskonių vištienai (česnakinių)
pagal skonį persilado prieskonių
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal skonį druskos
pagal skonį sviesto (lydyto)
Padažui:
250 mililitrų vandens (apytikriai)
3 šaukštai pomidorų padažo
2 šaukštai grietinės
1 šaukštas kvietinių miltų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Į keptuvę dėti sviestą, ištirpinti.
2.
Svogūną smulkiai susmulkinti, morką sutarkuoti burokine tarka, suberti į keptuvę.
3.
Į dubenį dėti maltą vištieną, įmušti kiaušinį, sudėti ryžius.
4.
Kopūstą smulkiai supjaustyti, suberti į dubenį su vištiena. Sudėti kepintas morkas su svogūnais, berti vištienos prieskonius, persiladą, maltus pipirus ir gerai viską išmaišyti.
5.
Iš paruoštos masės formuoti apvalius ar ovalius kukuliukus. Kukulius sudėti į kepimo indą.
6.
Padažui į dubenį pilti vandenį, dėti grietinę, pomidorų padažą, berti miltus ir išplakti elektriniu plaktuvu iki vientisos masės.
7.
Padažą supilti į kepimo indą ant kukulių ir uždengti folija.
8.
Kepti įkaitintoje iki 200 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 35 minutes su folija, tuomet nuimti foliją ir kepti dar 10 - 15 minučių.
9.
Labai tinka tiekti su bulvių koše.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital