Tinginių balandėliai keptuvėje

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 163)
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 163)
Tinginių balandėliai keptuvėje
Tinginių balandėliai keptuvėje
Tinginių balandėliai keptuvėje
Autorius apie receptą: Tie, kas mėgsta balandėlius, bet neturi jokio noro prie jų sugaišti kelias valandas, laaabai rekomenduoju išbandyti šį vienos keptuvės balandėlių receptą. Skonis gaunasi Tie, kas mėgsta balandėlius, bet neturi jokio noro prie jų sugaišti kelias valandas, laaabai rekomenduoju išbandyti šį vienos keptuvės balandėlių receptą. Skonis gaunasi toks pats kaip ir tradicinių balandėlių, tik prireikia dvigubai mažiau laiko ir pastangų. Idealus receptas visiems tinginėliams! (...daugiau) Liucija
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
0.5 vieneto kopūstų (nedidelio)
500 gramų faršo (jautienos ir kiaulienos)
200 mililitrų vandens
2 vienetai morkų (vidutinio dydžio)
100 gramų ryžių (virtų)
1 vienetas svogūnų (vidutinio dydžio)
3 šaukštai konservuotų pomidorų (trintų, be odelių ir sėklų)
3 šaukštai grietinėlės, 35% riebumo
2 šaukštai pomidorų padažo
2 šaukštai grietinės
1 šaukštelis džiovintų žolelių mišinio
2/3 šaukštelio druskos
1/3 šaukštelio juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Viename dubenyje sumaišome faršą su ryžiais, druska, juodaisiais pipirais ir žolelių prieskoniais maltai mėsai.
2.
Nulupame svogūną ir morkas. Svogūną susmulkiname, morkas sutarkuojame stambia tarka. Kopūstą supjaustome plonomis juostelėmis.
3.
Į didelę keptuvę pirmiausia dedame sluoksnį svogūnų, po to sluoksnį morkų ir ant jų sudedame susmulkintus kopūstus. Viską užpilame 100 ml vandens.
4.
Iš faršo suformuojame nedidelius kukulius, sudedame ant kopūstų.
5.
Viename dubenėlyje sumaišome 100 ml vandens, trintus konservuotus pomidorus, pomidorų padažą, grietinę ir grietinėlę. Šiuo mišiniu užpilame kukulius, keptuvę uždengiame dangčiu ir troškiname ant vidutinės silpnesnės ugnies 30 min, po to kukulius apverčiame ir troškiname dar 30 min.
6.
Papildomai daržoves galite pagardinti druska, juodaisiais pipirais pagal skonį. Nebijokite, kad daržovių su kukuliais gali atrodyti labai daug keptuvėje, pabaigoje troškinimo daržovės suminkštės ir jų sumažėja trečdaliu. Tinginių balandėliai gardūs ir vieni, bet taip pat labai skanu su virtomis bulvėmis ar duona.
7.
Jei neturite konservuotų sutrintų pomidorų, tuomet juos galite pakeisti natūraliu pomidorų padažu.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (20)
Edvinas
2023-07-19 14:11
Na bandom gamimti puodas jau troskinasasi ATSAKYTI
Kristina
2023-05-02 17:58
Pasaka! tiesiog nuosatbus, as nemegstu kopusto, nemegstu nei svieziu darzoviu sriubos nei tas kas virta, po sito patiekalo isimylejau kopustus, kazkas nepakartojamo, kartoju ir kartosiu, aciu uz recepta, bandysiu dar ir darzoves taip ruost su vistiena, tikiuos bus skanu:) ATSAKYTI
Marija
2022-10-18 22:06
Ar ryziai turi buti isvirti pries dedant i farsa? ATSAKYTI
Ugnė
2022-10-19 11:05
Taip, prie ryžių nurodyta, kad virtų, vadinasi, 100 g virtų ryžių :) ATSAKYTI
Vir
2022-09-25 16:07
O kiek laiko troskinti ATSAKYTI
Dovile
2022-08-29 14:41
Super receptas, jau daug kartų išbandytas. Kai neturiu kopūsto, dedu daugiau morkų ir svogūnų - irgi labai skaniai gaunasi ATSAKYTI
Lina
2022-01-14 21:00
Tobulas!!! Dirbantiems ilgas valandas ir neturintiems laiko gaminti idealus! Ir skonis tikrai balandeliu! Aciu jums! ATSAKYTI
Liucija
2022-03-27 22:22
Smagu, kad patiko Lina :) As irgi gaminu kartas nuo karto, kai norisi balandėlių, bet per darbus nėra kada tiek laiko skirti gaminti tikriesiems :)
ATSAKYTI
Gabija
2021-12-02 14:16
ŠIS RECEPTAS TAI KAŽKAS TOBULO ! ATSAKYTI
ieva
2021-09-14 20:04
10 balu!! ATSAKYTI
Greta
2021-03-17 13:04
Šis patiekalas jau metus sukasi mūsų virtuvėj.. labai skanu ir kitiems rekomenduoju!
Tiesa, vandenį keičiu sultiniu... ATSAKYTI
Liucija
2021-03-24 03:25
Laba smagu Greta, kad pritapo receptukas Jusu virtuveje :) Skanaus ir gardziu "tinginiu balandeliu" :) ATSAKYTI
Rosita
2021-02-19 14:13
Tikrai labai skanu. Įtraukiau į savo repertuarą. ATSAKYTI
Liucija
2021-03-12 16:50
Laba Rosita, labai smagu, kad patiko!! :) Man šis receptas išsigelėjimas, kai noriu balandėlių, bet tingisi vynioti, kepti, ir t.t... :) ATSAKYTI
lilija
2021-02-11 19:50
Šiandien gaminau,labai skanu ATSAKYTI
Liucija
2021-03-12 16:51
Laba Lilija, malonu, tikiuosi šeimyna irgi liko patenkinta! ) ATSAKYTI
Jovita
2020-12-07 14:07
Tikrai labai skanu:)
Aš dar bulvių košės issiviriau ATSAKYTI
Monika
2020-03-03 19:25
Geras receptas, tikrai labai skanu ATSAKYTI
Asta
2019-11-26 18:56
Labai skanus tinginukai. Aciu uz recepta. ATSAKYTI
Kristina J.
2018-10-11 14:55
Išbandžiau receptą ir likau labai patenkinta ;) Skanu ir labai paprasta pasigaminti! Papildomai dar išviriau bulvių ;) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital