Kiauliena pakepinama įkaitintame aliejuje 5-7 minutes, pagal skonį pasūdoma, pabarstoma trupučiu pipirų, pridedama pomidorų padažo, dar truputį patroškinama.
Į puodą su sultiniu įdėti paruoštą kiaulieną su pomidorų padažu, ir uždengus ant vidutinės ugnies troškinti vieną valandą ir 20 minučių, tuomet mėsytė gaunasi labai minkšta ir skani, per tą laiką kol mėsa troškinasi,
svieste pakepinami miltai, atskirai svogūnai.
Sudėti į sultinį su kiauliena svogūnus, pakepintus miltus, nemaltų pipirų, lauro lapelius, ir dar 15 minučių patroškinti. Baigus troškinti pridėti grietinės ir porą minučių patroškinti.
Patiekti su bulvių koše arba virtais ryžiais.
Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)