1.
Į virtuvės kombaino indą sudėkite miltus, cukrų, druską, sviestą ir malkite, kol tešla taps duonos trupinių konsistencijos. Įpilkite vandenį ir malkite toliau, kol tešla susijungs. Išimkite iš virtuvės kombaino indo ir porą kartų greitai apminkykite. Tešlą apvyniokite maistine plevele ir įdėkite pusvalandžiui (mažiausiai, galima ir ilgiau) į šaldytuvą.
2.
Įkaitinkite orkaitę iki 200 C. Iškokite kepimo skardą silikoniniu kepimo kilimėliu arba kepimo popieriumi.
3.
Paimkite sūrį ir nupjaukite apatinę (arba viršutinę) odelę/plutelę.
4.
Padalinkite tešlą į 4 lygias dalis. Pabarstykite kočiojimo kilimėlį miltais ir iškočiokite vieną tešlos dalį į 0,5 cm storio apskritimą. Padėkite ant jo per vidurį sūrį ir lengvai ji apveskite su pirštu arba mentele (taip pažymėsite vietą kur reiks dėti džemą). Nuimkite sūri ir į tą vietą padėkite porą šaukštų džemo, ant viršaus uždėkite sūrį. Patepkite tešlą kiaušinių plakiniu ir su tešla suvyniokite sūrį, gerai užspauskite siūles. Padėkite siūlėmis į apačią ant kepimo skardos ir patepkite kiaušinio plakinio. Pakartokite su likusia tešla ir sūriu.
5.
Pašaukite kepimo skardą į orkaitę ir kepkite 20 - 25 minutes. Išimkite iš orkaitės ir iš karto pateikite. Mes valgėme su salotomis. Be galo gardu. Skanaus.