Crostini su kriaušėmis, kumpiu ir pelėsiniu sūriu

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Porcijų skaičius: 20
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Crostini su kriaušėmis, kumpiu ir pelėsiniu sūriu
Crostini su kriaušėmis, kumpiu ir pelėsiniu sūriu
Crostini su kriaušėmis, kumpiu ir pelėsiniu sūriu
Crostini su kriaušėmis, kumpiu ir pelėsiniu sūriu
Autorius apie receptą: Super dailiai atrodančios, labai skanios ir lengvai pagaminamos užkandėlės. Su rikotos ir mėlynojo pelėsinio sūrio deriniu man jos pačios skaniausios, bet galite rinktis ir Super dailiai atrodančios, labai skanios ir lengvai pagaminamos užkandėlės. Su rikotos ir mėlynojo pelėsinio sūrio deriniu man jos pačios skaniausios, bet galite rinktis ir vien tik rikotos sūrį ar jį keisti tepamu varškės sūreliu ar kreminiu sūriu. (...daugiau) Dovilė, BeDietu.lt
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 20
1 vienetas prancūziško batono
200 gramų rikotos sūrio
100 gramų sūrio su melsvuoju pelėsiu (naudojau VILVI Memel Blue)
1 vienetas kriaušių
80 gramų vytinto kumpio
0.5 vieneto citrinų
pagal poreikį alyvuogių aliejaus
šiek tiek pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Prancūzišką batoną supjaustyti įstrižomis riekelėmis. Jas iš abiejų pusių patepti alyvuogių aliejumi ir išdėlioti ant kepimo popieriumi išklotos skardos. Kepti iki 220C įkaitintos orkaitės viduryje 5-7 min iki švelniai paruduos. Kepdami stebėkite, nes tikslus laikas gali priklaustyti nuo orkaitės ir riekelių storumo.
2.
Rikotos sūrį sudėkite į dubenį. Į jį smulkia tarka įtarkuokite sūrį su melsvuoju pelėsiu. Išmaišykite.
3.
Kriaušę supjaustykite plonomis riekelėmis. Jas apšlakstykite trupučiu citrinos sulčių kad nepatamsuotų.
4.
Vytinto kumpio riekeles perpjaukite išilgai į 3-4 dalis, kad gautumėte juosteles. Jomis apvyniokite kriaušių gabalėlius.
5.
Ant kiekvienos batono riekelės užtepkite rikotos ir pelėsinio sūrio kremo. Dėkite kumpiu apvyniotą kriaušę. Pabarstykite trupučiu šviežiai maltų pipirų. Aš kartais dar mėgstu apšlakstyti balzamiko kremu, bet tas nebūtina.
RECEPTO DRAUGAS:
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
sriubos
karšti patiekalai
užkandžiai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital