Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
Tešlai: | ||
190 gramų | kvietinių miltų | |
100 gramų | sviesto | |
1 vienetas | kiaušinių | |
35 gramai | migdolų miltų | |
30 gramų | cukraus pudros (apytikriai) | |
Kremui: | ||
300 mililitrų | kokosų pieno (arba riebios grietinėlės) | |
3 vienetai | kiaušinių trynių | |
50 gramų | vandens | |
30 gramų | cukraus pudros | |
20 gramų | sviesto | |
4 gramai | želatinos | |
pagal skonį | vanilės esencijos (arba vanilinio cukraus) | |
pagal skonį | citrinų | |
Viršui: | ||
200 gramų | balto šokolado | |
100 gramų | uogų (šviežių arba šaldytų, naudojau perpus mėlynes ir juoduosius serbentus) | |
50 gramų | grietinėlės | |
50 gramų | sviesto |