Tartaletė su burokėliais ir rikota

AUTORIUS:
Justyna
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Tartaletė su burokėliais ir rikota
Autorius apie receptą: Neįtikėtinai skanu! Galite ruošti su Jūsų mėgstamiausiais įdarais. Neįtikėtinai skanu! Galite ruošti su Jūsų mėgstamiausiais įdarais. Justyna
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
Pagrindui:
150 gramų kvietinių miltų
100 gramų sviesto
45 mililitrai vandens
pagal skonį druskos
Įdarui:
4 vienetai burokėlių (vidutinių)
250 gramų rikotos sūrio
2 vienetai svogūnų
50 gramų kietojo sūrio
3 šaukštai balzaminio acto
1 šlakelis alyvuogių aliejaus
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Tešlai sviestą supjaustyti kubeliais.
2.
Į indą suberti miltus, dėti sviestą, berti druską ir pilti vandenį. Lengvai išmaišyti, kad sviestas apsiveltų miltais. Tarp pirštų trinti sviesto kubelius, kad formuotųsi stambūs tešlos trupiniai. Tešlą porą kartu perminkyti (neminkyti pernelyg ilgai, kad neištirptų sviestas!) ir suformuoti rutulį. Tešlą 20 minučių dėti į šaldytuvą.
3.
Įdarui smulkiai supjaustykite svogūną. Burokėlius supjaustykite vidutinio storio griežinėliais.
4.
Keptuvę įkaitinkite ant vidutinės ugnies. Supilkite alyvuogių aliejų, suberkite svogūnus. Pakepinkite, vis pamaišydami, kol suminkštės. Sudedame burokėlius, uždengiame dangtį ir troškiname dar apie 5-7 minutes. Tada pilame balzaminio acto ir leidžiame ant didesnės ugnies pakunkuliuoti. Atvėsinkite.
5.
Atvėsintą tešlą išimkite iš šaldytuvo. Dėkite ant miltais lengvai pabarstyto kepimo popieriaus lakšto ir iškočiokite į apskritimą, didesnį nei tartos forma. Išklojame formą. Pagrindą aptepkite rikotos sūriu. Ant viršaus tolygiai berkite tarkuotą kietąjį sūrį. Išdėliokite paruoštą daržovių įdarą.
6.
Kepti iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 35 – 40 minučių, kol krašteliai apskrus.
AUTORIUS: Justyna
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital