Tarkuotų bulvių kleckai

AUTORIUS:
Justyna
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Tarkuotų bulvių kleckai
Autorius apie receptą: Garantuoju ne vienas mūsų gardžiai valgėme vaikystėje ir kiekviename regione vadinome skirtingai. Garantuoju ne vienas mūsų gardžiai valgėme vaikystėje ir kiekviename regione vadinome skirtingai. Justyna
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
8 vienetai bulvių (virtų)
4 vienetai bulvių
2 vienetai svogūnų
2 šaukštai krakmolo
pagal skonį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Virtas, atvėsintas bulvės sugrūdame bulvių grūstuve.
2.
Žalias bulvės nuskutame ir sutarkuojame smulkia tarka. Gerai nuspaudžiame skysti. Smulkia tarka sutarkuojame svogūnus.
3.
Nuspaustus bulvių tarkius dedame į dubenį, sudedame grūstas virtas bulvės, svogūnus, beriame bulvių krakmolą, druską. Išmaišome.
4.
Gnybiame masės ir formuojame paplotėlius.
5.
Dedame į verdantį pasūdytą vandenį su šaukštu bulvių krakmolo ir verdame apie 10-12 min.
6.
Patiekiau su grietine ir spirgučiais. Skanaus.
AUTORIUS: Justyna
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Jurate
2021-05-30 01:24
Labai skanu ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital