Tailandietiškai ruoštos krevetės

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Tailandietiškai ruoštos krevetės
Tailandietiškai ruoštos krevetės
Tailandietiškai ruoštos krevetės
Autorius apie receptą: Tai tobula mano skoniui. Ką daugiau pasakyti, net nežinau. Jeigu mėgstate krevetes būtinai pasigaminkite ir palepinkite save. Krevetes ruošiant aš nenaudojau paprikos, bet jūs Tai tobula mano skoniui. Ką daugiau pasakyti, net nežinau. Jeigu mėgstate krevetes būtinai pasigaminkite ir palepinkite save. Krevetes ruošiant aš nenaudojau paprikos, bet jūs galite drąsiai ją pakviesti krevetėms į draugiją, kaip tą padarė ir Beata. Taip šias krevetes mačiau jos laidoje ir žinojau, kad būtinai pasigaminsiu savo namuose. Receptą radau Beatosvirtuve.lt svetainėje. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 vienetas brokolių
200 gramų ryžių makaronų
300 gramų karališkų krevečių
4 šaukštai sojos padažo
1 saujelė žemės riešutų (skrudintų)
2 šaukštai sezamų aliejaus
2 šaukštai kokosų aliejaus
2 šaukštai ryžių acto
1 vienetas aitriųjų pipirų
1 šaukštas klevų sirupo (arba agavų sirupo)
2 skiltelės česnako
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis sezamo sėklų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Makaronus užpilame verdančiu vandeniu ir paliekame brinkti.
2.
Krevečių kiautus nulupame, paliekame tik uodegėles. Pabarstome druska.
3.
Brokolį supjaustome žiedais. Jei naudosite papriką, ją supjaustome juostelėmis.
4.
Keptuvėje įkaitiname po šaukštą kokosų ir sezamų aliejaus. Sudedame daržoves. Apšlakstome sojų padažu ir pakepiname kelias minutes. Daržoves išimame.
5.
Česnaką ir aitrųjį pipirą susmulkiname.
6.
Keptuvėje įkaitiname po šaukštą kokosų ir sezamų aliejaus. Sudedame smulkintas česnako skilteles, pipirą. Suberiame krevetes. Pilame likusį sojų padažą, ryžių actą ir klevų sirupą. Pakaitiname pora minučių. Sudedame daržoves, makaronus. Išmaišome, beriame žemės riešutus ir sezamų sėklas. Skanaujame.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital